Concert Cum Laude

• 1 december 2018

Kerstconcert in de Pauluskerk te Amstelveen.

Op D.V. 22 december 2018 organiseert het Chr. gem koor Cum Laude o.l.v. Wim van Dijkhuizen een laatst concert in haar bestaan. Na meer dan 25 jaar stopt het koor met haar activiteiten. De slotavond is het Kerstconcert in de Pauluskerk te Amstelveen. Deze kerk is altijd een prima plaats geweest om uitvoeringen te geven. Wel is gebleken dat de luisteraars niet in grote getalen naar onze uitvoeringen kwamen. Dus deze laatste keer is er nog gelegenheid om het koor nog één keer te horen. U bent allen van harte welkom om het Kerst te vieren met o.a. samenzang en natuurlijk de koren deze avond te horen zingen. Tijdens deze ontmoeting hebben wij als gasten het Byzantijns mannenkoor onder leiding van Serge Latychev en de bariton Ronald Willemsen. De begeleiding is in handen (zeg vingers) van de jonge getalenteerde organist/ pianist Leonard Seeleman. Speciaal voor dit gebeuren hoopt ds A. Baas de opening en sluiting te verrichten. Het wordt een prachtig afsluiter na lange tijd en daarom komt allen, ieder is welkom. De avond start om 20.00 uur en de entree is gratis. Wel is er een collecte ten bate van de kosten. De kerk is open vanaf 19.30 uur en dus tot ziens 22 december in de Pauluskerk Wolfert van Borsselenweg 116 te Amstelveen.