Concert Cum Laude

• 21 augustus 2018

Op D.V. 29 september 2018 organiseert het Chr. gem. koor Cum laude o.l.v. Wim van Dijkhuizen een najaarsconcert in de Pauluskerk te Amstelveen.

Tijdens deze ontmoeting zullen de sopraan Wilma Schoenmaker en de alt Carin Bremer verschillende solostukken zingen bijvoorbeeld het Pie Jesu van Faure e.a.

De begeleiding is in handen van de jonge organist en pianist Leonard Seeleman uit Wilnis, deze jonge musicus is in de leer bij de bekende Jos van der Kooy en zal ook enige solostukken spelen.

Het koor zingt o.a. Ps 103 van Eelke Mobach ooit organist van de Oudekerk te Amsterdam. U ziet: de moeite waard om te komen luisteren en zelf mee te zingen met de samenzang die op het programma staat. De toegang is gratis, er is wel een collecte t.b.v. de kosten. De kerk is open om 19.30 uur en de avond start om 20.00 uur. Adres: Pauluskerk, Wolfert van Borsselenweg 116, 1181PJ te Amstelveen

Van harte welkom en tot ziens op zaterdagavond 29 september 2018 in de Pauluskerk te Amstelveen.