KERSTCONCERT 23 december 2017

• 22 november 2017

Op 23 december 2017 organiseert het christelijk gemengd koor Cum Laude, o.l.v. Wim van Dijkhuizen, een kerst-zangavond in de Pauluskerk te Amstelveen. Elk jaar inspireert het Kerstgebeuren de mensheid om te zingen over de komst van de Heere Jezus naar deze aarde.
Vandaar dat het bovengenoemde koor een avond belegt in de Pauluskerk. Deze prachtige kerk met haar fraaie orgel en akoestiek is natuurlijk de juiste plaats om een dergelijk gebeuren te organiseren. Er zijn een aantal muzikale gasten uitgenodigd. De Aalsmeerse organist en pianist Theo Griekspoor is de begeleider van samenzang, koor en solisten. De solo’s worden gezongen door sopraan Gerda van Eerde en bariton Ronald Willemsen. Dit duo verzorgt vele concerten in de regio en zij zullen ook op deze avond een prachtig repertoire ten gehore brengen. De toegang is geheel vrij en daarom bent u VAN HARTE UITGENODIGD om deze avond, samen met ons, te komen zingen en luisteren, op weg naar het Kerstfeest. Pauluskerk, Wolfert van Borsselenweg 116, 1181 PJ te Amstelveen. Aanvang: 20.00 uur. Tot ziens!!