bijbelstudie-4

Onderling contact, elkaar ontmoeten en bijbelstudie vormen de kern van de kringen in onze gemeente. Eén keer in de twee weken wordt een bijbelstudie georganiseerd voor gemeenteleden en andere belangstellenden.

Huiskringen

Er worden huiskringen gehouden in Hoofddorp en Haarlem. Deze huiskringen combineren een ontmoeting in huiselijke sfeer en gezelligheid, met het samen zoeken naar antwoorden op levensvragen aan de hand van verschillende bijbelgedeelten die besproken worden. Er is ruimte om open met elkaar te spreken over geloof, kerk en samenleving en hoe we persoonlijk daarmee omgaan in het licht van de Bijbel. We komen bij elkaar op woensdagavond bij één van de gemeenteleden thuis. De sfeer is open en prettig. Meer informatie over de data kunt u in de kalender vinden.

Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Locatie: Wisselend

Gebedskring

Eens in de maand komen we op maandagavond een half uur bij elkaar tijdens een gebedskring. Met elkaar bidden we voor onze gemeente, de kerk in Nederland en wereldwijd. We vertellen elkaar wat ons bezig houdt of waar we juist dankbaar voor zijn. Die dingen brengen we op onze eigen wijze bij de Heere. Iedereen die komt kan aan het kringgebed meedoen of luisteren naar de gebeden die je broeder of zuster bidt. Ook als je zelf niet hardop bidt, kan het fijn zijn om er bij te zijn. Daarom is iedereen is welkom. Het is bijzonder om door het gebed met elkaar en Christus verbonden te zijn.

Tijd: 19.30-20.00 uur
Locatie: Consistorie van de Pauluskerk

Lidmatenkring en Bijbelkring

Deze kringen worden tweewekelijks gehouden en bieden de mogelijkheid om gemeenteleden vanuit de diverse plaatsen te ontmoeten. Deze kringen richten zich op bezinning aan de hand van een bijbelgedeelte dat door middel van een inleiding wordt behandeld. Daarna wordt er aansluitend in discussiegroepen over doorgesproken. Deze kringen worden door dominee Baas geleid.

Plaats: Bovenzaal van de Pauluskerk

Jonge Lidmatenkring

Deze kring is bedoeld voor gemeenteleden die nog niet zo lang geleden openbare geloofsbelijdenis hebben gedaan. Het is een kring voor jonge mensen die verlangen naar geestelijke groei en verdieping. Ook de onderlinge band met leeftijdsgenoten in de gemeente wordt er door verdiept. De avond wordt geleid door dominee Baas. Hierna is ruimte voor gesprek en discussie rondom het gelezen bijbelgedeelte.

Tijd: 20.30 – 22.00 uur
Locatie: Consistorie van de Pauluskerk