Beste bezoeker

Wat fijn dat u even een kijkje neemt op onze website. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om als predikant van de Pauluskerkgemeente mij even aan u voor te stellen. Mijn naam is Elis de Waard. Ik ben 26 jaar, nu bijna 3 jaar getrouwd met Alinda en samen hebben we één zoon en verwachten we de 2e medio mei 2022.

Sinds 1 april wonen we officieel in Amstelveen; we mogen een heel mooie woning van de kerk bewonen (pastorie). Deze staat aan de Doctor Schaepmanlaan, nummer 10. Verdere contactgegevens vind u/jij
hieronder.

Op zondag 24 april zijn we aan de gemeente verbonden. Voor ons een bijzonder moment. Voor het eerst mag je nu een gemeente dienen. Want zo noemen we dat in de kerk: dienen. In navolging van Jezus Christus, Die ons ook gediend heeft. Aan het kruis op Golgotha, 2000 jaar geleden, heeft Hij de straf gedragen die wij hebben verdiend voor onze overtredingen. In de kerk noemen we dat: zonde. Er valt nog veel meer over te zeggen. Er moet ook nog wel meer worden gezegd. Maar dat leg ik graag in een persoonlijk gesprek aan u/jou uit.

Neem gerust contact met mij op. U mag bellen, mailen maar ook gewoon even langskomen.

Hartelijke groet en hopelijk tot ziens,
Ds. E.C. (Elis) de Waard

Adres: Doctor Schaepmanlaan 10, Amstelveen
Telefoon: 06 5734 0521
Email: predikant@pauluskerk-amstelveen.nl

Dear visitor

We are glad to have you here visiting our website. I’d like to use that opportunity to say something about myself. I am Elis de Waard, preacher/pastor from the Pauluskerkcommunity. I am 26 years old, have been married for almost 3 years now with my wife Alinda and together we have a son, with a second child
expected soon.

Since April 1st we live in Amstelveen (address below). The 24thof April we were officially given to the community, and the community to us. We’ve come to serve the community, but we’d also like to serve you.
To serve… That is what we do in church. Because Jesus Christ first served and still serves us. He asks not: What can you do for Me? But rather: What can I do for you? Where can we see Him serve? At the cross,
2000 years ago. On the cross He carried away the punishment for our sins, so that everyone who believes in Him shall not perish (John 3:16).

When you have questions, are seeking for answers, or you just like to talk to someone about these matters:

Feel free to contact me.
God bless,
Ds. E.C. (Elis) de Waard