In en rondom de kerkdienst

Als gast bent u hartelijk welkom in onze erediensten. Kinderen zijn even hartelijk welkom in onze eredienst. Voor de baby’s en allerkleinsten is tijdens de morgendienst een crèche aanwezig. Onze erediensten kenmerken zich door een sobere en traditionele vormgeving. De woordverkondiging (de preek) staat centraal en tijdens de dienst worden psalmen uit de berijming van 1773 als samenzang gezongen onder begeleiding van het kerkorgel.

Onze kerk kent 2 sacramenten: Het Heilig Avondmaal en de heilige doop. Het Heilig Avondmaal wordt regelmatig in de morgendienst gevierd, zoals aangegeven in het kerkdienstenoverzicht. Gasten die lid zijn bij de protestantse kerk in Nederland kunnen hieraan ook deelnemen. Graag voor de dienst even contact opnemen met de kerkenraad. De doop wordt bediend aan kleine kinderen die in de gemeente geboren worden en aan volwassenen die zich op latere leeftijd bij de gemeente voegen.

Digitale collecte

Via deze link komt u terecht op een pagina van SKG, de Stichting Kerkelijk Geldbeheer. Dit is een vertrouwde kerkelijke bankinstelling waar wij als gemeente al jaren zaken mee doen. Op die pagina kunt een iDeal-betaling doen.
Het totale bedrag wordt wekelijks aan ons overgemaakt waarbij wij niet kunnen zien wie wat geeft. Uw gift is dus anoniem.
U kunt voor elk van de drie collecten een apart bedrag opgeven. Dit wordt ook gespecificeerd aan ons overgemaakt.
Per week kunt u op deze manier uw collectebijdrage geven op zaterdag, zondag of maandag. Op andere dagen werkt de link ook, maar dan bestaat de kans dat uw gift bij de collecte van een andere week terecht komt. In elk geval hoeft het niet precies tijdens de dienst.
Ten slotte: u bent niet verplicht op deze manier te geven. U kunt uw gift altijd ook gewoon per bank overmaken.
Hartelijk dank voor uw gift!

De collecten op zondag 5 april zijn voor:
1. Voortgang van de eredienst
2. Kerkgebouw
3. De Herberg

Ochtenddienst Weerklank 142:1
1 Gethsémane, die nacht moest eenmaal komen.
De Heiland heeft bewust die weg genomen.
Hij laat Zijn doel niet los, wijkt niet terzijde,
aanvaardt het lijden.

Avonddienst Weerklank 155:1
1 Mijn Verlosser hangt aan ’t kruis,
hangt ten spot van snode smaders.
Zoon des Vaders,
waar is toch Uw almacht thans,
waar Uw goddelijke glans?

10apr

19.30 - Ds J.P. Nap Goede Vrijdag