Kidsfeest

Wat is het Kidsfeest?

Buurtinitiatief van de Pauluskerk

De Kidsfeesten worden georganiseerd door een groep mensen uit de Pauluskerk in Amstelveen. Jenneke, coördinator van het kidsfeest, zegt hierover: ‘Wij vinden het leuk om activiteiten voor buurtkinderen te organiseren. Maar kinderen van verder weg zijn ook welkom! Vanuit ons geloof willen we graag maatschappelijk betrokken zijn. Wij organiseren dit al vele jaren en kijken er telkens weer naar uit. We vertellen een verhaal uit de Bijbel, er is een voorstelling, we zingen, er zijn spelletjes, er is eten en drinken… Voor de kinderen is het een feest en voor ons niet minder! Als je die koppies ziet terwijl ze naar een toneelvoorstelling kijken, of wanneer ze geconcentreerd iets in elkaar zetten of staan te juichen als ze gewonnen hebben bij een spel: heel gaaf!’

Ouders en verzorgers

De ouders en verzorgers die de kinderen komen wegbrengen zijn welkom om nog even te blijven voor een kop koffie of thee. Jenneke: ‘Dit is voor de gezelligheid, maar ook een gelegenheid voor de ouders om ons te leren kennen.’ Als u vooraf vragen heeft over het programma of de organisatie, mail of bel dan gerust! O, en voel u vrij om aanwezig te zijn tijdens het Kidsfeest!

Meer weten?

Voor meer info over het kidsfeest: bel Ineke (020-6454074) of Nienke (06-47497400) of mail ons uw vraag.

DRIEDAAGS KIDSFEEST IN DE ZOMERVAKANTIE

Helaas hebben we onlangs moeten besluiten het kidsfeest in de zomervakantie van 2020 niet door te laten gaan. We hebben dit besloten vanwege alle onzekerheden en maatregelen rondom het coronavirus.

We vinden het ontzettend jammer dat we dit jaar geen zomerkidsfeest voor jullie kunnen organiseren. Ook voor ons is dit altijd echt het jaarlijkse hoogtepunt! We hopen in de herfst- of kerstvakantie alsnog een dag het kidsfeest te kunnen organiseren. We houden hiervoor de situatie rondom het coronavirus in de gaten en houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Bij deze alvast een introductiefilmpje op het thema van dit jaar: “Duik erin!” Dit als voorbereiding op, hopelijk, een kidsfeest later dit jaar! Thema kidsfeest 2020

Hartelijke groet namens de organisatie,
Ineke en Leny

Unfortunately we have recently decided to cancel our yearly Summer Kidsfeest. We made this decision due to all measures and uncertanties concerning the corona-virus.

We are very sorry that we can’t organize a Summer Kidsfeest for you this year. We hope to organize a Kidsfeest for a day during autumn holidays, or Christmas holidays. We will follow the situation regarding the corona-virus and ofcourse keep you informed!

Hereby you find an introduction video about the theme “Dive in!” Unfortunately we con’t have an English version. This is an introduction on, hopefully, a Kidsfeest later on this year!
Theme Kidsfeest 2020

Warm regards from the organizing committee,
Ineke and Leny

LINKS

Wilt u meer weten over het christelijk geloof? Deze sites bieden cursussen aan, online of in de regio.

waaromjezus.nl (online cursus)
waaromjezusvoorjou.nl (online cursus voor jongeren tussen 12-17 jaar)
alphacursus.nlalphacursus.nl (deze wordt door meerdere kerken in Amstelveen aangeboden, op de site staat een overzicht)