Kidsfeest

Wat is het Kidsfeest?

Buurtinitiatief van de Pauluskerk
De Kidsfeesten worden georganiseerd door een groep mensen uit de Pauluskerk in Amstelveen. Jenneke, coordinator van het kidsfeest, zegt hierover: ‘Wij vinden het leuk om activiteiten voor buurtkinderen te organiseren. Maar kinderen van verder weg zijn ook welkom! Vanuit ons geloof willen we graag maatschappelijk betrokken zijn. Wij organiseren dit al vele jaren en kijken er telkens weer naar uit. We vertellen een verhaal uit de Bijbel, er is een voorstelling, we zingen, er zijn spelletjes, er is eten en drinken… Voor de kinderen is het een feest en voor ons niet minder! Als je die koppies ziet terwijl ze naar een toneelvoorstelling kijken, of wanneer ze geconcentreerd iets in elkaar zetten of staan te juichen als ze gewonnen hebben bij een spel: heel gaaf!’

Ouders en verzorgers
De ouders en verzorgers die de kinderen komen wegbrengen zijn welkom om nog even te blijven voor een kop koffie of thee. Jenneke: ‘Dit is voor de gezelligheid, maar ook een gelegenheid voor de ouders om ons te leren kennen.’ Als u vooraf vragen heeft over het programma of de organisatie, mail of bel dan gerust! O, en voel u vrij om aanwezig te zijn tijdens het Kidsfeest!

Meer weten?
Voor meer info over het kidsfeest: bel Ineke (020-6454074) of Nienke (06-47497400) of mail ons uw vraag.

DRIEDAAGS KIDSFEEST IN DE ZOMERVAKANTIE
Woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 augustus 2019

In de laatste week van de zomervakantie zal er opnieuw een driedaags kidsfeest georganiseerd worden. Drie ochtenden vol activiteiten: knutselen, spelletjes doen, kijken naar een voorstelling en luisteren naar een Bijbelverhaal. Aanmelden is niet nodig, neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

Voor wie? Alle kinderen van 4-11 jaar.
Waar? ’t Open Hof, Burg. Haspelslaan 129 (vlakbij het Stadshart)
Wanneer? Woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 augustus 2019
Hoe laat? 10:15-12:00 (woensdag-donderdag), 10:00-13:00 (vrijdag)
Kosten? Geen
Vragen? Bel ons gerust!

Parkeren is gratis (vraag het team naar een uitrijkaart). ’t Open Hof heeft wifi, voor ouders en verzorgers is er koffie en thee.

At the end of summer holidays there will be another big Kidsfeest! We will have three days of fun with games, creativity, music and amazing Bible stories.

Who? All children aged 4 to 11.
Where? ’t Open Hof, Burg. Haspelslaan 129 (close to shopping center Amstelveen)
When? Saturday, Oktober 20th
What time? 10:15-12:00 am (Wednesday, Thursday), 10:15-13:00 (Friday)
Costs? None
Initiator: People from the Paulus church, a protestant congregation in the neigborhood
Spoken language: Dutch
Any questions? Feel free to contact us!

Car parking is free (ask the team for a drive-out coin). ’t Open Hof has wifi, for parents or companions coffee and tea will be served.

LINKS
Wilt u meer weten over het christelijk geloof? Deze sites bieden cursussen aan, online of in de regio.

waaromjezus.nl (online cursus)
waaromjezusvoorjou.nl (online cursus voor jongeren tussen 12-17 jaar)
alphacursus.nlalphacursus.nl (deze wordt door meerdere kerken in Amstelveen aangeboden, op de site staat een overzicht)