Kidsfeest

Wat is het Kidsfeest?

Buurtinitiatief van de Pauluskerk

De Kidsfeesten worden georganiseerd door een groep mensen uit de Pauluskerk in Amstelveen. Jenneke, co√∂rdinator van het kidsfeest, zegt hierover: ‘Wij vinden het leuk om activiteiten voor buurtkinderen te organiseren. Maar kinderen van verder weg zijn ook welkom! Vanuit ons geloof willen we graag maatschappelijk betrokken zijn. Wij organiseren dit al vele jaren en kijken er telkens weer naar uit. We vertellen een verhaal uit de Bijbel, er is een voorstelling, we zingen, er zijn spelletjes, er is eten en drinken… Voor de kinderen is het een feest en voor ons niet minder! Als je die koppies ziet terwijl ze naar een toneelvoorstelling kijken, of wanneer ze geconcentreerd iets in elkaar zetten of staan te juichen als ze gewonnen hebben bij een spel: heel gaaf!’

Ouders en verzorgers

De ouders en verzorgers die de kinderen komen wegbrengen zijn welkom om nog even te blijven voor een kop koffie of thee. Jenneke: ‘Dit is voor de gezelligheid, maar ook een gelegenheid voor de ouders om ons te leren kennen.’ Als u vooraf vragen heeft over het programma of de organisatie, mail of bel dan gerust! O, en voel u vrij om aanwezig te zijn tijdens het Kidsfeest!

Meer weten?

Voor meer info over het kidsfeest: bel Nienke (06-47497400) of mail ons uw vraag.

DRIEDAAGS KIDSFEEST IN DE ZOMERVAKANTIE

Beste kinderen en ouders

Na lange tijd kunnen we eindelijk weer een Kidsfeest houden, op 24, 25 en 26 augustus! Het thema is “Duik erin”. We gaan knutselen, liedjes zingen, naar toneel kijken, luisteren naar een Bijbelverhaal en nog veel meer!

Kom je ook en duik je mee? Neem gezellig een vriendje of vriendinnetje mee!

Locatie: Ontmoetingscentrum De Meent, Orion 3 in Amstelveen

Op woensdag en donderdag is het van 10.15-12.00 uur (inloop vanaf 10.00 uur) en op vrijdag krijgen jullie pannenkoeken, daarom zijn we er dan van 10.15-13.00 uur

Dear kids and parents,

After a long time we are able again to have a Kidsparty, on August 24, 25 and 26! The theme is: “Dive in”. We are going to craft, singing songs, watching scenes, listening to a Bible story en so on!

Come and dive with us! And ofcourse you can take a friend with you!

Location: Ontmoetingscentrum De Meent, Orion 3 in Amstelveen

On Wednesday and Thursday the time is from 10.15-12.00 o’clock (walk-in from 10.00) and on Friday you’ll get pancakes, so then it is from 10.15-13.00.

LINKS

Wilt u meer weten over het christelijk geloof? Deze sites bieden cursussen aan, online of in de regio.

waaromjezus.nl (online cursus)
waaromjezusvoorjou.nl (online cursus voor jongeren tussen 12-17 jaar)
alphacursus.nlalphacursus.nl (deze wordt door meerdere kerken in Amstelveen aangeboden, op de site staat een overzicht)