Betaald parkeren

By | Geen categorie | No Comments

Vanaf 3 juni 2019 geldt er in de wijk rondom de Pauluskerk betaald parkeren. Het geldt op werkdagen van 9.00 – 18.00 uur, en geldt voor de hele wijk, inclusief Bella Donna. Rond de zondagse kerkdiensten, de kringen en de catechisaties zijn er dus geen problemen. Dit geldt ook voor kerkdiensten op tweede feestdagen en op bid- en dankdagen. Begrafenissen of huwelijksbevestigingen kunnen wij melden voor een tijdelijke ontheffing. In de straat direct rond de kerk (Wolfert van Borsselenweg) is een kleine blauwe zone aangelegd met het oog op bijeenkomsten zoals de ouderenmiddag. Zie ook de website van de gemeente Amstelveen voor meer informatie.(https://www.amstelveen.nl/regelen-aanvragen/publicatie/parkeren_over-parkeren-in-amstelveen_parkeergebieden-in-amstelveen)

Vernieuwde website

By | Geen categorie | No Comments

Hartelijk welkom op de vernieuwde website van de Pauluskerk.

Als u de jaarplanner of informatie over de wijkindeling zoekt, vindt u deze rechts bovenin onder het icoontje met de boekjes.
Als u informatie mist op de website of tips heeft ter verbetering, kunt u een email sturen naar webredactie@pauluskerk-amstelveen.nl.

Hartelijke groet,
Joeri, Wico, Bertine en Harmen

© 2015 PAULUSKERK AMSTELVEEN.

ANBI      |      PKN AMSTELVEEN

facebook  pkn_logo4